2Dive4 Kids

Jeugdduiken

Ben je tussen 8 en 14 jaar, kan je 25 m zwemmen en wil je zó graag een keer mee onder water ?


Dan is 2DIVE4 Kids iets voor jouw !


 


Onze gebrevetteerde jeugdduikbegeleiders en -instructeurs zorgen voor een aangepaste opleiding.  Op een speelse manier worden de basisvaardigheden aangeleerd in het zwembad.  Gaandeweg word je voorbereid om -wanneer de watertemperatuur het toelaat- in open water de fantastische onderwaterwereld te kunnen ontdekken.


Bronzen dolfijn


Als je de stap hebt gezet om met jeugdduiken te starten, gaan onze jeugdduikbegeleiders en -Instructeurs met jou aan de slag.  De wekelijkse oefeningen in het zwembad bereiden je voor om nadien een "echte" sprong in het diep te wagen in open water.  Heb je minstens 3 zo'n duiken gedaan, kan je rekenen op een eerste duikbrevet: Bronzen Dolfijn !  Meer informatie vind je hier.

Zilveren Dolfijn


Wanneer je Bronzen dolfijn bent, is het avontuur nog niet afgelopen.  Gaandeweg krijg je meer en meer technieken onder de knie en ben je klaar voor het volgende brevet van Zilveren Dolfijn.  Meer informatie vind je hier.


Gouden Dolfijn


Ook voor de Zilveren Dolfijn is het leren niet voorbij !


Je kan nog een heleboel vaardigheden opdoen en meer en meer ervaring maakt je klaar voor het laatste jeugdduikbrevet: Gouden Dolfijn


 


Eens je 14 jaar geworden bent, kan je naadloos overgaan tot het volwassenen duiken en ben je zo goed als klaar voor het 1* Brevet.