Activiteiten

Duiken te Zeeland


Vanaf april tot en met oktober organiseren wij wekelijks buitenduiken in open water te Zeeland.  Wij zijn er trots op om een hele reeks duikplaatsen te bezoeken en niet enkel de meest bekende en drukst bezochte locaties. Neem een kijkje in onze planning voor de details.

Familieweekend


In het vroege voorjaar trekken we er met zijn allen op uit voor ons jaarlijks familieweekend.  Duiken staat niet op het programma, echter wel een super-gezellig samenzijn voor de ganse familie.  Tal van activiteiten voor jong en oud staan op het programma.


Kampeerweekend


Het lange weekend van Allerheiligen of Sinksen trekken we naar een camping te Zeeland, waar onder meer een reeks duiken en barbeques op het programma staan voor jong en oud.


Noordzeeduiken


Een tweetal keer per jaar trekken wij naar de Noordzee.


Een ganse boot word vastgelegd en de ervaren schipper brengt ons naar de meest indrukwekkende scheeps wrakken.  Een unieke ervaring.


Schuitjesduiken


In aanvulling van de wekelijkse kantduiken te Zeeland, huren we enkele bootjes waarmee we volledig in eigen organisatie de Oosterschelde op gaan om bootduikervaring op te doen.


Duikvakanties


Jaarlijks staan er meerdere duikreizen op het programma.  Van duiken in de Middellandse zee en de Atlantische oceaan tot de meest exotische bestemmingen.

Diep Duik Weekend


Een steeds terugkerende organisatie is ons Diep-Duik-weekend.  Zij die de nodige brevetten op zak hebben trekken voor 4 dagen naar het Zuiden van Frankrijk om aldaar de meest prachtige wrakken van de Middelandse zee te beduiken.

Activiteiten